Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار اقتصاد بین‌الملل خبرگزاری فارس، به نقل از وال‌استریت ژورنال، قیمت آلومینیوم در بازار جهانی با بالاترین میزان در 10 سال گذشته رسیده است.

دلیل این مسأله این است که خریداران آمریکایی و اروپایی که فاصله زیادی با تولیدکنندگان آسیایی دارند واقعا در تأمین آن با مشکل مواجه شده و تقاضا از سوی شرکت‌های تولیدکننده کنسرو، هواپیماسازی و ساخت و ساز به شدت بالاست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به طور کلی در بازار فلزات لندن از ابتدای سال جاری تا کنون قیمت آلومینیوم بیش از 30 درصد رشد کرده و به 2650 دلار به ازای هر تن رسیده است.

این قیمت 80 درصد بالاتر از قیمت آلومینیوم در می سال 2020 است چرا که در آن زمان شیوع ویروس کرونا تقاضای آلومینیوم توسط شرکت‌های هوا فضا و حمل و نقل را به شدت پایین آورد.

افزایش قیمت این فلز سبک توانسته عایدی خوبی را برای تولیدکنندگان آن ایجاد کند این تولیدکنندگان حتی پیش از شیوع کرونا با مشکل مازاد عرضه به بازار جهانی مواجه بودند.

کار به جایی رسیده که ارزش سهام شرکت تولید آلومینیوم آلکوا از ابتدای سال جاری تا کنون 90 درصد رشد کرده و عملکرد بسیار بهتری را نسبت به دیگر شرکت‌های حاضر در شاخص S&P500 داشته است. سهام شرکت نورسک هیدرونروژ نیز 50 درصد رشد کرده است.

نکته اصلی اینجاست که از نظر تولید آلومینیوم کافی در جهان تولید می‌شود اما مشکل اصلی این است که بخش قابل توجهی از تولید آلومینیوم در جهان توسط کشورهای آسیایی انجام شده و مشتریان آن در اروپا و آمریکا هستند و بحران در حوزه حمل و نقل دریایی دسترسی آنها به آلومینیوم را محدود کرده است.

برخی بنادر مهم آمریکا از جمله در لس‌آنجلس و لانگبیچ با سفارشات زیادی از سوی شرکت‌ها برای انبارداری در راستای عرضه در فصل خرید روبه‌رو هستند و بازار هم با کانتینرهای کمی برای حمل فلزات صنعتی و اساسی روبه‌روست و از طرف دیگر قیمت حمل بار توسط کشتی‌ها هم به شدت افزایش یافته است.

روی هاروی، مدیرعامل شرکت آلکوا می‌گوید، عرضه آلومینیوم در آمریکای شمالی به میزان کافی انجام نمی‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: افزایش قیمت آلومینیوم آمریکا بازار جهانی قیمت آلومینیوم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۷۳۴۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • تصمیم عربستان باعث افزایش قیمت نفت شد
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • افزایش ۵۹۳ درصدی قیمت کره حیوانی از سال ۱۳۹۹/ پیش بینی قیمت طلا تا پایان سال/ انتقاد وزیر صمت از مافیای واردات خودرو/ صف میلیونی برای دریافت وام اجاره
  • پیش‌بینی جالب درباره قیمت طلا در هفته آینده
  • بازار رمزارز‌ها / زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • آخرین وضعیت بازار رمزارزهای جهان/ زمان اوج بیت‌کوین مشخص شد
  • چند درصد ایرانی‌ها آسم دارند؟ بالاترین میزان ابتلا در این سن