Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از فارس، قیمت انواع فلزات اساسی در بازارهای جانی علیرغم اینکه نسبت به ماه گذشته افزایش دارد اما در هفته جاری روند کاهش داشته است.

بر اساس سایت بازار بورس لندن(LME) که مرجع اصلی قیمت فلزات اساسی است، دو عامل در کاهش قیمت فلزات اساسی موثر بوده نخست اینکه فدرال رزرو آمریکا گزارش داده که نرخ بهره را در سال 2023 افزایش خواهد داد که این خبر باعث بالا رفتن ارزش دلار و کاهش قیمت فلزات اساسی شد، زمانیکه ارزش دلار بالا می رود خرید فلزات را برای خریداران با دیگر ارزها گرانتر می سازد بنابراین با کاهش تقاضا قیمت ها هم کمتر می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

دلیل دوم افزایش تولید فلزات اساسی است که به کاهش قیمت منجر شده است، در فصل اول امسال تولید مس در دنیا 3.7 درصد رشد داشته است.

موسسه بین‌المللی آلومینیوم» هم اعلام کرد: «ماه می سال جاری، تولید جهانی آلومینیوم ۵.۴۶ میلیون تن رشد کرد که معادل افزایش ۶ درصدی تولید در مقایسه با مدت مشابه سال قبل است. در ماه جاری هم رشد تولید آلومینیوم در بازار ادامه داشته و نتیجه این رخداد، کاهش کسری موجود در بازار و درنتیجه کاهش فشار روی قیمت آلومینیوم است.

بر اساس بازار بورس لندن، قیمت مس طی 4 روز اخیر از 9781 دلار در هر تن به قیمت 9583 دلار سقوط کرده است.

قیمت آلومینیوم هم از 2635 دلار به 2595 دلار در هر تن کاهش داشته است. قیمت روی هم با سقوط آزاد از 3043 دلار در هر تن به رقم 2970 دلار در هر تن نزول داشته است.

جدیدترین قیمت محصولات اساسی به این شرح است:

کالا(تن) قیمت(دلار) آلومینیوم 2595.5 مس 9583.5 روی 2970.5 نیکل 19324 سرب 2435 قلع 36437 آلیاژآلومینیوم 2230 کبالت 52400 فولاد قراضه 481 فولاد مفتول 720 پربیننده ترین قیمت گذاری دستوری و محدودیت‌ صادراتی؛ آفت مشترک صنایع / ضرورت بیشتر استفاده از علم اقتصاد در شرایط بحرانی تر پیش بسوی کربن صفر؛ کاهش تولید فولاد در چین ۵۵ میلیارد تومان سودخالص سه ماهه در سیمان شاهرود عرضه نیم میلیون تنی سیمان از طرف سیتا + جدول عامل چالش ساختاری در صنعت سیمان

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: فلزات اساسی قیمت فلزات اساسی دلار در هر تن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۷۲۵۴۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش قیمت جهانی موادغذایی

آژانس مواد غذایی سازمان ملل‌متحد اعلام کرد که قیمت جهانی موادغذایی در ماه آوریل برای دومین ماه افزایش یافته است.

به گزارش ایسنا، شاخص قیمت جهانی آژانس موادغذایی سازمان ملل‌متحد در ماه آوریل برای دومین ماه متوالی افزایش یافت، زیرا افزایش قیمت گوشت و افزایش اندک روغن‌های گیاهی و غلات بر کاهش قند و محصولات لبنی غلبه کرد.

این آژانس در روز جمعه (۳ می) اعلام کرد که شاخص قیمت سازمان خواربار و کشاورزی (فائو) در آوریل به طور متوسط ۱۱۹.۱ واحد بود که از ۱۱۸.۸ واحد ماه مارس افزایش داشت. با این حال، آمار فائو در آوریل ۷.۴ درصد کمتر از سطح سال قبل بود. این شاخص در ماه فوریه به پایین‌ترین حد خود در سه سال اخیر رسید زیرا قیمت موادغذایی همچنان از اوج رکورد در مارس ۲۰۲۲ و در آغاز درگیری روسیه و اوکراین صادرکننده محصولات کشاورزی ادامه داشت.

گوشت در ماه آوریل، با ۱.۶ درصد افزایش نسبت به ماه قبل، بیشترین افزایش قیمت را نشان داد. شاخص غلات فائو برای پایان‌دادن به افت سه ماهه افزایش یافت که به دلیل افزایش قیمت‌های صادراتی ذرت بود. قیمت روغن نباتی نیز بالاتر رفت و به دلیل قدرت در روغن آفتابگردان و کلزا، افزایش قیمت‌های قبلی را به بالاترین سطح ۱۳ ماهه رساند.

با توجه به بهبود چشم‌انداز عرضه جهانی، شاخص قند به شدت کاهش یافت و نسبت به ماه مارس ۴.۴ درصد کاهش یافت و به ۱۴.۷ درصد کمتر از سطح سال قبل خود رسید. قیمت لبنیات کاهش یافت و به ۶ افزایش ماهانه متوالی پایان داد. در داده‌های جداگانه عرضه و تقاضای غلات، فائو برآورد خود را از تولید جهانی غلات در سال‌های ۲۰۲۳ تا ۲۰۲۴ به ۲.۸۴۶ میلیارد تن از ۲.۸۴۱ میلیارد تن پیش‌بینی کرده بود که ۱.۲ درصد نسبت به سال قبل افزایش داشت که به دلیل به‌روزرسانی ارقام میانمار و پاکستان بود.

آژانس پیش‌بینی خود را برای محصولات آتی و برای تولید جهانی گندم در سال ۲۰۲۴ از ۷۹۶ میلیون تن در ماه گذشته به ۷۹۱ میلیون تن کاهش داد که نشان‌دهنده کاهش بیشتر در کاشت گندم در اتحادیه اروپا از آنچه قبلاً انتظار می‌رفت، بود.

بر اساس گزارش رویترز، چشم‌انداز بازنگری شده تولید گندم در سال ۲۰۲۴ با این وجود حدود ۰.۵ درصد بالاتر از سطح سال قبل بود.

دیگر خبرها

  • از خرداد ماه، قیمت حبوبات کاهش می‌یابد
  • قیمت حبوبات از خرداد کاهشی می‌شود
  • قیمت طلا افزایش یافت
  • برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت نفت / برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۷ |برنت ۸۳ دلار و ۲۹ سنت شد
  • افزایش قیمت جهانی موادغذایی
  • گشتی در اقتصاد جهان | صادرات گاز ترکمنستان به چین از روسیه بیشتر شد
  • افزایش ۴ میلیارد مترمکعبی تولید گاز پارس جنوبی با کاهش دوره تعمیرات اساسی